Anna Artemenkova

Anna on tanssinut koko elämänsä ajan. Lapsena hän harrasti taidevoimistelua. Sen jälkeen hän aloitti 12-vuotisen tutkimusmatkan karakteritanssin saloihin, jonka oppia hän ammensi tanssiessaan kansantanssiyhtye Ellingin rivissä Venäjän Jaroslavlissa. Sieltä Anna sai klassisen ja kansantanssin perusopit, ja tanssi valloitti hänen sielunsa ja sydämensä.

Anna on kokeillut siipiään niin showtanssijana kuin street dancen taitajana. Vuonna 2007 hän tutustui Tribal Bellydance -suuntaukseen ja itämaiseen tanssiin. Tasapainoiltuaan kahden tanssilajin välillä hän antoi sydämensä tribalille. Muutettuaan Helsinkiin 2010 Anna alkoi opettaa Tribal Bellydance -tyyliä ensin venäjän kielellä ja myöhemmin myös suomeksi.

Tällä hetkellä Anna jatkaa kehitystään tribalin saralla. Hän käy amerikkalaisten ja eurooppalaisten tähtitanssijoiden pitämillä mestarikursseilla, osallistuu kansainvälisiin tribalfestivaaleihin ja on tuttu näky Helsingin lavoilla.

TribalFusion -perustekniikka, avoin taso

la klo 13-15

34 €/ 28 € jäsen, early bird: 30 €/ 26 € jäsen 

Perusliikkeet muodostavat tanssin perustan ja rungon, jonka ympärille voi luoda aina uusia liikesarjoja tyylin harmoniaa rikkomatta. Kurssilla käsitellään kehon asentoa, opetellaan käsien perusliikkeet, tutustutaan aaltomaisten liikkeiden ja iskujen tekniikkaan, tehdään oikeaoppista erittelyä ja yhdistellään liikkeitä toisiinsa. Kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille.

Tribal -koreografia, keskitaso

su klo 9-12

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Tanssi on musiikin näkyvä muoto. Liikkuva keho välittää musiikin sävyjä ja vivahteita. Musiikki sanelee tunnelman ja auttaa esiintyjää luomaan hahmon. Tämä välittyy mahdollisimman tarkasti juuri koreografiassa. Kurssilla opetellaan koreografia, syvennetään teknistä osaamista ja pidetään takuulla hauskaa! Apua saa teknisistä taidoista, musikaalisuudesta ja karismasta. 

Shimmy -tekniikka, avoin taso

su klo 13-15:30

42 €/ 35 € jäsen, early bird: 37 €/ 32 € jäsen 

Shimmy -värinällä on oma erittäin vaihteleva luonteensa. Värinä on vapaata ja vaivatonta, se on tanssijan rentoutushetki. Kurssilla käsitellään tribal -vatsatanssissa esitettävän värinän teknisiä vaiheita, tutustutaan sen käyttöön staattisessa tanssissa, askelissa ja askelsarjoissa, opetellaan olkapäiden värinää, yhdistellään sitä eri liikkeisiin sekä hiotaan liikesarjoja. Kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille.  

Ilmoittaudu Annan kursseille