Kalila

Kalila (Kirsi Mari Lepik) on itämaisen tanssin artisti, opettaja ja koreografi Virosta. Hän aloitti tanssimisen 3-vuotiaana ja on opiskellut itämaista tanssia 9-vuotiaasta lähtien. Hän on opiskellut erilaisia opettajan tutkintoja ympäri maailmaa ja myös voittanut useita itämaisen tanssin palkintoja Virossa ja muualla.

Kalila alkoi opettaa itämaista tanssia vuonna 2010 Zahira tanssistudiossa Virossa. Siitä lähtien hän on opettanut kursseilla ympäri Viroa sekä ulkomailla. Hän kuuluu ja toimii koreografina tanssiryhmä Zahirassa, joka on ollut tunnettu ja rakastettu tanssiryhmä vuodesta 1999 saakka. Zahiralla on laaja osaamisalue itämaisesta tanssista bollywoodiin, Gypsy -tanssiin jne.

Kalila on vieraillut Suomessa useita kertoja ja hän on lämpimästi tervetullut Suomeen. Kalila uskoo, että aina voi kasvaa, oppia lisää ja kehittyä. Hän ei ole kiinnostunut vain itse tanssista, vaan hän ajattelee, että kulttuuri, historia ja tietous ovat myös erittäin tärkeitä tanssin ulottuvuuksia.

Perinteinen itämainen, keskitaso

pe klo 13-16

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Tällä kurssilla opitaan naisellinen ja suhteellisen haastava koreografia, joka on yhtä makea kuin kakku. Käydään läpi eleganttia tekniikkaa, sekä Kalilalle tyypillisiä tyylielementtejä, jotka maustavat tanssia. Koreografia tehdään Gizira Bandin kappaleeseen Basbousa.

Tekniikka; käännökset & pyörähdykset, balettitekniikka itämaisessa tanssissa, avoin taso

la klo 13-15

34 €/ 28 € jäsen, early bird: 30 €/ 26 € jäsen 

Käännöksiä ja pyörähdyksiä sekä niiden yhdistelmiä. Balettitekniikka itämaisessa tanssissa.

Koreografia, jatkotaso

su klo 13-16

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Haastava koreografia pidempään tanssineille. Koreografia on tekninen ja haastava. Tanssi on sovitettu ihanaan ja menevään Nesman El Nasseem -kappaleeseen. 

Ilmoittaudu Kalilan kursseille