Laura Zaray

Laura Zaray on kansainvälisesti tunnettu tanssinopettaja ja esiintyjä joka on opettanut Suomessa ja ympäri Eurooppaa jo 15 vuoden ajan. Pitkän opetuskokemuksen lisäksi hän on voittanut useita kansainvälisiä tanssikilpailuja, viimeisimpänä ensimmäisen sijan neljässä kategoriassa Danish Open -kilpailussa. Laura ohjaa Helsingissä oman tanssikoulun lisäksi näyttävää itämaisen tanssin ja Lähi-idän kansantanssien esiintyvää ryhmää Zaray Dancers. Ohjaajana hän on kannustava ja innovatiivinen, esiintyjänä aito ja eteerinen.

Persialainen tanssi, avoin taso

pe klo 13-16

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Kurssilla opetellaan klassisen persialaisen tanssin perusteita, keskittyen erityisesti sille ominaiseen askellukseen, käsitekniikkaan ja vartalon asentoihin. Tekniikan lisäksi opettelemme kauniin ja elegantin koreografian joka soveltuu sekä solisteille että ryhmille. 

Tekniikka; kauniit kädet, avoin taso

la klo 13-15

34 €/ 28 € jäsen, early bird: 30 €/ 26 € jäsen 

Liikkeiden korostaminen, kaunis kannattelu ja eteerinen jatkumo. Kurssilla opettelemme käsien monipuolista käyttöä itämaisessa tanssissa. Erilaisten harjoitusten ja sarjojen avulla löydämme persoonallisia ja näyttäviä ideoita joilla saamme kädetkin tanssimaan!

Commercial bellydance -koreografia, perus-/keskitaso

su klo 13-16

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Kurssilla opettelemme näyttävän ja menevän koreografian pilke silmäkulmassa. Tanssin liikekieli on itämaisesta tanssista tuttua mutta mausteena käytetään elementtejä myös muista lajeista. Kappaleena on asenteella varustettu 3ali 3al Mazeeka.

Ilmoittaudu Lauran kursseille