Nina Moilanen

Nina Moilanen on opettanut Seitsemän Hunnun Tanssi ry:llä vuodesta 2002, ja hän on yksi yhdistyksen pitkäaikaisimmista opettajista. Ninan oma itämaisen tanssin harrastus alkoi 1990-luvun puolivälissä. Itämaisen tanssin kaunis liikekieli, arabialaisen musiikin kiehtovat rytmit ja sävelet, sadunomaiset puvut ja riehakkaasta kaihoisaan vaihtuvat tunnelmat veivät oitis Ninan sydämen. Siitä lähtien Nina on opiskellut itämaista tanssia lukuisten koti- ja ulkomaisten ammattitanssijoiden johdolla ja esiintynyt ja opettanut lukuisissa eri tilaisuuksissa.

Tanssijana Nina pyrkii tulkinnassaan sielukkuuteen ja syvälliseen tunteiden ilmaisuun. Tunteikkaan tanssin tukevana peruskivenä on Ninan mielestä kuitenkin aina vahva tanssitekniikka. Opettajana hänet tunnetaankin perusteellisena ja tarkkana tekniikan vaalijana. Ennen kaikkea Nina haluaa kuitenkin välittää oppilailleen rakkauttaan itämaiseen tanssiin sekä sitä iloa ja hyvää oloa, jota tanssi voi parhaimmillaan tuoda.

Ninan tunneilla on vuosien varrella tanssinut satoja harrastajia vasta-alkajista edistyneisiin. Uusien harrastajien johdattaminen itämaisen tanssin pariin sykähdyttää häntä silti joka kerta yhtä paljon. 


Tekniikka, sujuvasti liikkeestä toiseen, avoin taso

pe klo 16-18:30

42 €/ 35 € jäsen, early bird: 37 €/ 32 € jäsen 

Töksähtävätkö koreografiat tai liikesarjat? Haastaako liikkeestä toiseen siirtyminen? Tekniikkakurssilla etsitään tapoja saada sujuvuutta peräkkäisten liikkeiden yhdistämiseen soljuvaksi liikesarjaksi. Kurssi sopii kaikille itämaisen tanssin perusliikkeet hallitseville. 

Fuusiokoreografia, perustaso

la klo 9-12

51 €/ 42 € jäsen, early bird: 45 €/ 39 € jäsen 

Kurssilla opitaan hauska, menevä ja tulkinnaltaan vahva, mutta samalla helppo fuusiokoreografia Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin kappaleeseen Tornado. Kurssi sopii kaikille itämaisen tanssin perusliikkeet hallitseville.

Ilmoittaudu Ninan kursseille