Zaza (Mohamed Raafat)

Mohamed Raafat - Zaza - on tanssija Kairosta. Zaza aloitti tanssimisen 5 -vuotiaana. Hän opiskeli Kairon yliopistossa koreografin tutkinnon Samah Abezin kurssilla. Sen jälkeen Zaza on esiintynyt Kairon oopperassa ja May MIS -show:ssa televisiossa, sekä myös arabialaisen Hasin Suleimanin musiikkivideolla. Zaza on voittanut useita itämaisen tanssin kilpailuja Egyptissä ja Pietarissa. Zazalla on yli 10 vuoden opettajakokemus ja hän opettaa useassa eri maassa, kuten Egyptissä, Venäjällä, Kiinassa, Koreassa, Japanissa, Ruotsissa, USA:ssa, Saksassa ja Kazakstanissa sekä arvovaltaisilla Nile Group -festivaaleilla Kairossa.

Mejanse, avoin taso

pe klo 16-18:30

53 €/ 45 € jäsen, early bird: 47 €/ 42 € jäsen 

Mejanse on tanssijan käyntikortti. Mejansessa muuttuu sekä musiikki että rytmit ja näin myös tunnelma. Mejanse on sekoitus eri itämaisen tanssin tyylejä. Hienointa mejansessa on, että tämä on loistava tilaisuus tutustua eri tyyleihin tai esittää koko itämaisen tanssin osaamisesi lyhyessä ajassa. 

Mejanse on avoin jokaiselle aloittelijasta ammattilaiseen. Heittäydy mukaan matalalla kynnyksellä!

Tekniikka & Koreografia, keskitaso

la klo 13-15

42 €/ 36 € jäsen, early bird: 38 €/ 34 € jäsen 

la klo 15:30-18:30

63 €/ 54 € jäsen, early bird: 57 €/ 51 € jäsen 

Tanssitekniikka on erittäin tärkeä osa onnistunutta tanssiesitystä. Arabialaisessa tanssissa on monia erilaisia liikkeitä. Ne voidaan jakaa kahteen ryhmään: perusliikkeet ja perusliikkeiden variaatiot. Tanssijan yksilölliset piirteet näyttelevät tärkeää osaa tiettyjen tanssielementtien esittämisessä. Tekniikkakurssi tukee koreografiakurssia.

Tanssi arabialaiseen musiikkiin on hyvin suosittua tällä hetkellä. Koreografiakurssin keskiössä ovat ilmaisu, tunteet ja draama. Opetellaan ilmaisemaan tunteita ilmein ja elein jännittävästi ja kauniisti sensuellin arabialaisen musiikin avulla.

Baladi koreografia, jatkotaso

su klo 9:30-12

53 €/ 45 € jäsen, early bird: 47 €/ 42 € jäsen 


Ilmoittaudu Zazan kursseille